Konferera på Lejondals Slott

Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och rekreation. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet "sagoslott". På Lejondals Slott känner man sig sig varmt omhändertagen och man kan fritt vistas i slottets alla salonger och samlingsrum.

Fiske

Lejondalssjön är vida känt för sitt abborrfiske. Vi fiskar från båt. Här råder motorbåtsförbud. Tystnaden är en del av upplevelsen utan här använder vi antingen åror eller elmotor. På slottet finns ett antal båtar med elmotorer.

Om inte abborrfisket är gott nog är det inte längre än en timmes bussfärd till vår egen sjö på Erstavik där det är gott om regnbågsöring.

Kräftfiske 

Lejondalssjön erbjuder ett fantastiskt kräftfiske.

Kräftfisket inleds med att vi träffas på stranden och går igenom hur man agnar och lägger i burarna i sjön. När burarna sedan ligger på plats går vi upp till slottet och upplever en traditionell kräftskiva på lejondalskräftor omsorgsfullt tillagade av slottets kockar..

Efter kräftskivan smyger vi ut i sommarnattens mörker och drar upp burarna – och förhoppningsvis tjogvis med kräftor…

Ta kontakt med oss så tar vi fram ett specialarrangemang efter just dina önskemål.